Mitt första inlägg på Netstyle: lunch i trädgård
19:51•
2019-01-31•
Trädgård
Middagstips och Recept
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Doreen och har den stora äran att få börja blogga här på Netstyle. Jag kommer att skriva mer än vad du någonsin kommer orka läsa om odling, mat, dukningar, blomsterarrangemang mm, men jag tänkte inleda med ett inlägg med bilder från det som gör livet värt att leva:

Oavsett vad som serveras så älskar jag att "pimpa" varje dukat bord med blomster, det gör att måltiden känns mer festlig. Jag är så sjukt snål med det som växer i min trädgård så jag har blivit mästare på att få det som klipps ner och sätts i vaser att leva länge. Jag kommer skriva massor om snittblommors livslängd på denna blogg. Jag kan doktorera i det.

Vi har två stycken spisplattor som står ute vid vårt växthus. På dom och våra grillar (ja, vi har två) lagar vi nästan all mat som äts under sommarhalvåret (vi kan låtsas att det är sommar i ett halvår). På bilden röker vi fetaost som sen smulas över bakade rödbetor, bästa side dishen i livet.

Kolla in den här buketten! Så snygg så att man nästan blir förbannad MEN det är ju några blommor som får sätta livet till för att man ska få till en sån där bukett, så man får se till att hålla dom vid liv. Det har hänt att jag har ställt dom i kylskåpet för att dom ska hålla längre men då blir det alltid en massa tjafs från olika familjemedlemmar om att det är löss och nyckelpigor i kylen. Dom förstår mig inte (en av dom tjafsiga är mannen på bilden, min sambo Henrik som jag kallar Hänk).

Detta inlägg var för att komma i odlingsmode. Snart är det ju dags väl? Sommaren är väl bara runt hörnet? Tills dess ska jag ägna mig åt det jag gör för att få livet i totalt mörker och slask att rocka lite: Laga god mat, ha stoora söndagsmiddagar och duka hållkäften-snyggt.
Kram på dig, tack för att du läste och hoppas du vill kika in igen!
Doreen
[netstyle_samarbete_carousel widget=29679]
Lunch i trädgård

Oavsett vad som serveras så älskar jag att "pimpa" varje dukat bord med blomster, det gör att måltiden känns mer festlig. Jag är så sjukt snål med det som växer i min trädgård så jag har blivit mästare på att få det som klipps ner och sätts i vaser att leva länge. Jag kommer skriva massor om snittblommors livslängd på denna blogg. Jag kan doktorera i det.

Vi har två stycken spisplattor som står ute vid vårt växthus. På dom och våra grillar (ja, vi har två) lagar vi nästan all mat som äts under sommarhalvåret (vi kan låtsas att det är sommar i ett halvår). På bilden röker vi fetaost som sen smulas över bakade rödbetor, bästa side dishen i livet.

Kolla in den här buketten! Så snygg så att man nästan blir förbannad MEN det är ju några blommor som får sätta livet till för att man ska få till en sån där bukett, så man får se till att hålla dom vid liv. Det har hänt att jag har ställt dom i kylskåpet för att dom ska hålla längre men då blir det alltid en massa tjafs från olika familjemedlemmar om att det är löss och nyckelpigor i kylen. Dom förstår mig inte (en av dom tjafsiga är mannen på bilden, min sambo Henrik som jag kallar Hänk).

Detta inlägg var för att komma i odlingsmode. Snart är det ju dags väl? Sommaren är väl bara runt hörnet? Tills dess ska jag ägna mig åt det jag gör för att få livet i totalt mörker och slask att rocka lite: Laga god mat, ha stoora söndagsmiddagar och duka hållkäften-snyggt.
Kram på dig, tack för att du läste och hoppas du vill kika in igen!
Doreen
[netstyle_samarbete_carousel widget=29679]
1
Så roligt, Doreen!
Tack snälla ❤️