Dagens lunch rullader på innanlår med brysselkål pressgurka och potatis


 
Dagens lunch blev rullader på innanlår med kokt potatis , pressgurka , gelé , gräddsås och brysselkål .Så gott så man blir lack

Jag jätteälskar brysselkål ,för min del kan det stå på matbordet jämt
 

 
Picklade lökstavar och morötter och saltgurka ska rullas in i rulladerna och dijonsenap
 

 
När man rullat ihop en så sticker man en tandpetare igenom innan man bryner rulladen. Inte sticka 30 tandpetare i varje och sen glöms dom i så att man punkterar innanmätet av kroppen ( som min mormor alltid gjorde och dessutom blev sur när man påpekade att man kanske måste åka in akut för att hon glömt hundra tandpetare i rulladerna )
 

 
Rulladperfektion
 

 
Så gott så att man blir lack. En typisk svennebanan mor/farförälder maträtt som aldrig kan bli fel
Ska laga mkt mer svennebanan-mat 2019 . Imorgon kan det bli falukorv i ugn( kalkon eller kyckling annars kräks jag) ääääääälskar gratinerad falukorv
 

 
Lägg rulladerna i en gryta och häll över en buljong gjord på stekskyn
 

 
Gröna små älsklingar
 

 
Pressgurka är sååå gott och gelé så ofattbart äckligt. ( irriterande oskarp bild men här slog hungern till)
 


DOREENMANSSON 6 jan 2019 kl. 03:28

Det är verkligen supergott och ganska enkelt??

Mammatillhmv 5 jan 2019 kl. 18:13

Det såg gott ut! Det ska jag pröva ?

Kommentera inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras för besökarna. Obligatoriska fält är märkta med *

Cookies

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Doreen Månsson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.